Header Ads

YOUTUBE YAZI DİZİSİ 1

      Kıymetli okurlar sizin de bildiğiniz gibi son zamanlarda youtuber furyası ve youtubedan para kazanma etkin bir şekilde çevremize gözükür oldu. İnsanlar neredeyse bu işi meslek haline getirdiler. Sizin için yeni bir yazı dizisi yayınlayacağım. Bu yazı dizimizde ilgi çeken videolar nasıl popüler olunur izlenilirlik nasıl artırılır üzerine biraz bilgi paylaşımı yapacağım. Kıymetli okurlarım benim gözlemlerime göre en çok izlenen videolar gizem videolarıdır. 
      Yani içine cin giren adam içinden cin çıkan adam cinlerle konuşan adam cinlerin olduğunu cinler ile ilgili bilgiler cin insanlarla konuşur mu bir insana nasıl musallat olur gibi videolar çok ön plana çıkmaktadır.
Bu videoları çeken arkadaşlar videoları yaklaşık olarak yarım saat bir saat gibi sürelerde tutarak en azından YouTube'un koymuş olduğu 4000 saatlik izlenme zamanına ulaşmaya çalışmaktadır ve bu konuda başarılı oldukları söylenebilir. Videolarda müzik olmadığı için ve sohbet tadında olduğu için insanları celbetmektedir.
  




      Çünkü biz Anadolu toplumunda kendimizi bildiğimiz andan itibaren cinlerle büyülerle perilerle mutlaka duyumsal bağımız oluyor. Merdiven altından geçme kara kedinin üzerine gitme gibi her gün duyacağımız şeylerdir. Bu yüzden malzeme bol ve deneyimler kişiye özgü. 
Benim size önerim çevrenizde başından bu olayı geçmiş kişiler varsa veya bu olaylarla ilgilenen Hoca diyebileceğiniz kişiler varsa onların deneyimlerinden videoya aktarım yapabilirsiniz. İzlenilirliğiniz artacaktır. Kurgulama da sorun yaşamazsanız ve seri hale getirebilirseniz eğer  olayları değerlendirmeniz sizin lehinize olacaktır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.