Header Ads

El İşçiliği İle Para Kazanma

     
Değerli dostlarım son zamanlarda el yapımı hediyelik ürünler revaçta. Özellikle insanların değerlerini yansıtan milli ve manevi duygularını harekete geçiren sembolleri üzerlerinde taşıma merakları böyle bir piyasanın gelişmesine sebep oldu. Anahtarlık, cep telefonu kılıfı, el örmesi hasır çantalar ve buna benzer ürünler günlük hayatta her an her yerde karşımıza çıkan şeyler oldu.  


El İşçiliği İle Para Kazanma

              Maddi olarak değer tutan maliyeti emeğe dayanan ve sosyal medya üzerinden pazarlanmak suretiyle çok daha geniş kitlelere uzanan bu iş birçok serbest meslek erbabının gelir kapısı haline geldi. Bir parça tahtadan dağlama yöntemi ile yapılan Atatürk resmi, Atatürk yazısı, spor kulüplerinin armaları, siyasi partilerin sembolleri, tanınmış artistlerin sporcuların resimlerinin ellerimizde gezmesi kolay oldu. 
El İşçiliği İle Para Kazanma

            Yine sevgililerin birbirlerine hediye ettikleri iki parçadan oluşan kalpler, el oyması kolyeler birbirini tamamlayan isimler, kalpli kolyeler bu piyasanın hareketli olmasını sağlıyor. Para olarak maliyeti neredeyse sıfır olan ve ham maddesine ulaşılma zorluğu çekilmeyen bu ürünler emekle işlenip satıldığında çok yüksek tutarlara ulaşıyor.
El İşçiliği İle Para Kazanma

          Hele birde aktif sosyal medya kullanıcısı iseniz canlı yayın yaparak elinizdeki ürünleri mezata çıkarabiliyorsunuz. Daha fazla tanınıp ulaşılma ve reklam sorunlarını da ortadan kaldırıyorsunuz. Kar oranı yüzde seksen ve doksan olan bu tarz işlerle ilgilenmek için yeteneğinizin olması gerekiyor. Eğer elinizden geliyor ise bu tarz bir işi yapmanız önerebiliriz 3-5 liraya mal ettiğiniz ürünleri akılcı bir pazarlama yöntemiyle 100 lira gibi fiyatlara satabilirsiniz

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.