Header Ads

Organik Youtube Takipçi, İzlenme Ve Like Nasıl Kazanılır? Ücretsiz organik takipçi

 


Addmefast Nedir?

Addmefast.Com ile “facebook, twitter, instagram, youtube, google plus, askfm, vkontakte, myspace, pinterest, reverbnation fans, soundcloud, stumbleupon” sosyal paylaşım sitelerinde reytinginizi arttırabilirsiniz. Son bir özellik dile ise websitelerinizin hitini arttırabiliriz. Addmefast sayesinde facebook, twitter, instagram paylaşımlarınızın beğenisini arttırabiliyor ve paylaşım sayısını çoğaltabiliyoruz.

Nasıl Kullanılır?

Paylaşımınızın tam adresini kopyalayın ve addmefast içerisinde yer alan bölümlerden ilgili alana yapıştırın. Aşağıda yer alan videoda nasıl yapıldığını ayrıntılı olarak anlattım.
Benim size tavsiyem yalnızca “facebook post like” özelliğini veya “twitter retweet” özelliğini kullanarak puan arttırmanız. Buralardan, diğer bölümlere göre daha fazla puan kazanabilirsiniz. Misal ben yalnızca facebook post like kısmından puan arttırıyorum.
Günde 100 defa addmefast tıklaması yaptıktan sonra size 400 puan hediye ediyorlar, bu puanı almak için kenarda yer alan “Daily Bonus” kısmına tıklamanız gerekmektedir. 

Site Linki İçin Buraya Tıklayabilirsiniz.

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.