Header Ads

Hakan Muhafız 2.Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu!

hakan muhafız 2. sezon 1. bölüm,hakan muhafız 2. sezon izle,hakan muhafız 2. sezon ne zaman çıkacak,hakan muhafız 2. sezon fragman,hakan muhafız 2. sezon 1. bölüm izle,hakan muhafız 2. sezon fragmanı,hakan muhafız 2. sezon ne zaman başlıyor,hakan muhafız 2. sezon oyuncuları,hakan muhafız 2. sezon ne zaman,the protector hakan muhafiz 2 sezon izle,hakan muhafız 2 sezon,hakan muhafız 2.sezon ne zaman,hakan muhafız 2 sezon 1 bölüm,hakan muhafız 2 sezon izle,hakan muhafız 2 sezon 1 bölüm izle,hakan muhafız 2 sezon ne zaman çıkacak?

Hakan Muhafız 2.Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Netflix üzerinde ilk türk yapımı süper kahraman dizisi olan  Hakan : Muhafız beklenilen ilgiyi topladıktan sonra yaptığı sezon finali ile izleyicileri oldukça tatmin etmiş gibi gözüküyor.Çağatay ulusoy'un oyunculuk yeteneği ile birleşen senaryo sonucunda ilk yerli süper kahraman dizimiz olan  Hakan : Muhafız'ın gündemde sıkça değinilen bir diğer konusu ise dizide kullanılan görsel efektler olmuştu. Birinci sezonda kullanılan ve oldukça yoğun eleştiriler alan görsel efektlerin ikinci sezonda bizi şaşırtacak da olabilir. Birinci sezonun sonunda izleyenlerin aklında merak uyandıran bir sezon final ile sezonu bitiren Muhafız yeni sezonda büyük maceralara kapı açacak gibi gözüküyor.

 Hakan : Muhafız The Protector 2. (ikinci) Sezon ne zaman çıkacak,yayınlanacak



Yakın tarihte 2.sezon fragmanı yayınlanan dizimizin kadrosunda cüneyt arkın gibi bir usta oyuncunun yer alması ise bizi daha da heyecanlandırıyor.Netflix'den yapılan resmi açıklamaya göre ikinci sezonu izlememiz için 26 Nisan tarihini beklememiz gerekecek. İlk sezonun sonunda yarıda kalan aksiyon ve temponun ardından ikinci sezonun hızlı bir başlangıç yapması düşünülüyor.

1 yorum:

  1. 1xbet korean Betting - Legalbet.co.kr
    All the soccer 1xbet korean betting markets available 188bet in the online casino ⭐ Learn the rules and betting strategies you are looking for at 1xbet online ➜ Try the best 메리트카지노

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.